www.mediame.nl
Valuta:
online winkelen,dames kleding,dames schoenen,kleding online,goedkope schoenen
<
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


mediame.nl deze privacyverklaring heeft geplaatst om de vaste verplichting aan uw privacy. Ook wij zijn het eens onze informatie en praktijken openbaar te maken en u op de hoogte van:

- Welke persoonlijk identificeerbare informatie van u (of van derden persoonlijk identificeerbare informatie) wordt verzameld uit? u via onze website

- De organisatie het verzamelen van de informatie

- Hoe informatie wordt gebruikt

- Met wie informatie kan worden gedeeld

- Welke keuzes zijn beschikbaar om u met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en verspreiden van deze informatie

- De aard van de beveiligingsprocedures die zijn getroffen om het verlies, misbruik of wijziging van informatie te beschermen in het kader van onze sites te controleren

- Hoe u onjuistheden kunnen corrigeren in de informatie

Wij vragen informatie van de gebruiker op ons bestelformulier bij het maken van een aankoop. Hier is de plaats waar een gebruiker zijn contactgegevens informatie moet verstrekken, zoals naam, adres, de scheepvaart informatie en credit card nummer en de vervaldatum. Deze informatie wordt gebruikt voor de facturering en de klanten bestelling te vullen. Als we moeite hebben met de verwerking en orde, wordt deze informatie ook gebruikt om contact met onze klanten.

Onze sites databank volgt het verkeer in heel onze site. Deze informatie wordt gebruikt om de algemene statistieken op te stellen en is niet opgenomen op individueel niveau. Dit omvatte IP (Internet Protocol) adressen, type browser, ISP (internet service provider), verwijzend / exit pagina's, het type platform, datum / tijd-stempel, en het aantal kliks om trends te analyseren, de site te beheren, spoor gebruikers beweging is de totale . De statistieken helpen ons beslissen welke producten en diensten het beste dienen onze leden en gasten.

Zo is de privacy van degenen die onze website te bezoeken is van primair belang voor ons. We houden aan de hoogste ethische normen van de industrie. We verzamelen automatisch bepaalde gegevens van iedereen die onze site bezoekt, terwijl andere informatie wordt verkregen op het oordeel van het individu. Ons enige doel om dit te doen is om de ervaring van individuele shoppers hier te verbeteren op mediame.nl Beveiliging We nemen alle voorzorgsmaatregelen om onze gebruikers te beschermen. Wanneer u gevoelige informatie online in te dienen, wordt uw informatie beschermd, zowel online als off-line.

Wanneer ons inschrijfformulier vraagt ​​u om gevoelige informatie zoals credit card informatie, wordt deze informatie gecodeerd en beschermd met state of the art encryptie software, Secure Socket Layers (SSL's). Terwijl op een beveiligde pagina, zoals uw bestelbon en tijdens het afrekenen, verschijnt er een slotje aan de onderkant van uw webbrowser. Als u niet op een beveiligde pagina geen lock icoon verschijnt.

Terwijl wij SSL-encryptie gebruiken om gevoelige informatie (zoals je credit card informatie) online te beschermen, hebben we er alles aan doen ook in onze macht ligt om onze gebruikers informatie te beschermen off-line .Alle van onze gebruikers informatie en niet alleen de informatie die hierboven vermeld wordt beperkt in onze kantoren .alleen onze medewerkers die de informatie nodig hebben om een ​​specifieke taak uit te voeren, krijgen toegang tot een aantal persoonlijk identificeerbare informatie als uw verzendadres verleend voor de scheepvaart purposes.All medewerkers zijn volledig op de hoogte van onze veiligheid en privacy praktijken en bijgewerkt naarmate nieuwe beleid wordt toegevoegd of herzien . Tot slot, de servers die slaan we persoonlijk identificeerbare informatie op in een beveiligde omgeving onder beperkte toegang worden gehouden.

Terug