www.mediame.nl
Valuta:
online winkelen,dames kleding,dames schoenen,kleding online,goedkope schoenen
<
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


V: Welke betaalmethoden accepteren jullie?

A: Wij accepteren Visa creditcard en Western Union. Let op, als gevolg van de grote hoeveelheid misleidende fraude op het internet, kunnen we alleen maar verzenden naar het factuuradres dat is opgenomen met uw credit card maatschappij dus helaas probeert schoeisel verzonden naar een adres dat niet op bestand met uw creditcard bedrijf zal resulteren in een afgenomen transactie.

V: Waarom zijn items op uw website veel goedkoper dan andere websites?

A: De online kicks omgeving is concurrerend. Er zijn vele gevestigde leveranciers die er zijn met jarenlange ervaring en terugkerende klanten backing hun succes. Wij zijn een nieuw toegang tot deze lijn en we willen hier te verblijven voor een tijdje. Omwille van ons verlangen naar succes dat we het nemen van een kans door snijden winst aan klantenbinding te genereren? We weten dat als je eenmaal een item te kopen van ons, gaat u niet om ergens anders te winkelen. Ook, zoals we zijn een e-store, kunnen we onze prijzen tot een minimum te wijten aan lage overheadkosten dus het doorgeven van de besparingen aan onze groeiende toegewijde klantenbestand.

Q: Hoe lang is de levertijd?

A: Over het algemeen duurt het ongeveer 3-5 dagen door EMS, Fedex, DHL

Q: Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

A: Wij zullen u de trackinformatie en track website te sturen. En normaal gesproken zullen wij uw schoenen te leveren door EMS, en de EMS website

is ems.com.cn U kunt de verzendkosten status wanneer u maar wilt controleren. Wij zijn beschikbaar voor communicatie met de klant te allen tijde tijdens en na uw aankoop gemoedsrust en tevredenheid van het gekochte product.

Terug